Sidhuvudbild

Barnverksamhet

Liset-L.jpg Här (välj i menyn) kan du läsa mer om våra barngrupper. Ansvarig för barnverksamheten är Barn- och Familjepastor Elisabeth "Liset" Lindeman.

Tillsammans med våra många ideella ledare vill vi få finnas med och forma, leda och visa på Jesus som vi tror är vägen, sanningen och livet och på Guds kärlek som är större än allt annat. Vi vill få visa på en trygghet och en tro som bär genom livets alla skiftningar. Vi vill tillsammans se och uppmuntra varje barn vi möter, vi vill få vara en kanal för Guds kärlek, vi vill få vara en plats där alla barn får känna sig sedda, älskade och värdefulla!

Ungdom

Klicka på bilden för mer info...

För ungdomar hänvisar vi till Västerås Pingstkyrkas ungdomsverksamhet, i väntan på att själva åter kunna starta upp verksamhet även för ungdom.

Övrigt

Förutom dessa grupper (se menyn), erbjuder vi bl.a. barnvälsignelse (boka gärna in en träff vid intresse), samt anordnar Familjegudstjänster och har de senaste fyra åren haft ett eget uppskattat barnläger på sommaren. I år, sommaren 2020, planerar vi istället att åka till det större lägret JUMP i Hampetorp.

Nästa Familjegudstjänst är sön 9 feb kl 11:00. Då blir det drama, sång och musik mm!


För mer kontinuerlig information om vår verksamhet, följ oss på vår Facebooksida eller Instagram