Sidhuvudbild

Pastorn har ordet

Guds församling!

IMG_0358.jpg

Hej!

Hoppas denna hälsning finner dig väl!
Jag vill skriva några rader om Guds församling i Köping!
Vår församling är fantastiskt! Den är inte perfekt, för ingen församlingen är det. Men den består av fantastiska människor, varav många har tjänat Gud och hjälpt människor i många år. Vi vill att Gud ska få äran för det!

Om du inte tillhör vår församling ännu, vill jag välkomna dig, att besöka oss och ta kontakt! Kom kompromisslöst, gå på en gudstjänst eller ta en kaffe med någon i församlingen. Vi behöver alla bli sedda och bekräftade och vi tror att om Jesus får vara i centrum av vår gemenskap så finns det mycket kärlek och hjälp att få. Så välkommen med!

Om du redan tillhör församlingen, vill jag tacka dig för det du bidragit med genom åren. Men jag vill också påminna dig om att du är viktig och att dina behov, funderingar och tvivel också får plats i samtalet. Kontakta mig direkt om du vill ha ett privat samtal!

Det är ett privilegium att vara pastor i Köpings Pingstförsamling. Låt oss tillsammans, se varandra, ha gemenskap, samtal och arbeta för Guds rike. Låt oss också fortsätta förmedla de goda nyheterna om Jesus till de vi möter. Låt oss komma ihåg att ’Allt är möjligt för den som tror’!

Önskar dig Guds välsignelser!
/Enrique, pastor